w

Hjertebank i elva i Salten.

Elvepadling er den beste treninga du kan få. Store muskelgrupper i overkroppen og kjernemuskulaturen får en god dose anstrengelse i løpet av en god økt med padling. Padling er også bra for balansetrening og dine motoriske og sanselige ferdigheter.

9-10 juli 2016
23.05.201612:26 Kampanje spa & velvære

Vi starter med en liten introduksjonsrunde der vi snakker om risikovurdering, om elva og om padleteknikk. Deretter legger vi utpå vannet. Etter en 4 timers padleøkt lover vi at du vil være ganske mør. Dersom aldri har padla på elv før, anbefaler vi at du starter med introkurset. 

Vi er så godt kjent at vi vet hvor det er best å padle til enhver tid. Avhengig av vannføringa velger vi enten Saltdalselva, Junkerdalselva eller Beiarelva. Alle elvene ligger i Saltdal. Se kart her!

Kajakker er inkludert. Tørrtopp kan leies, bestilles i forkant på: Mail oss!

Vi har to kurs

- Introkurs:

   2-3 timer med padling

   kr 950,- pr person

- Grunnkurs elvepadling (Våtkort via Norges padleforbund) 16 timer over to dager med overnatting. Overnatting kan   bestilles, vi stiller med lavvo hvis noen ønsker å fyre bål ved elvebredden og nyte elvesus på kvelden.

Priser

kr 2 500,- pr person

Bespisning

Måltider kan kjøpes på Saltdalen Turistsenter. Åpningstider og link: 

Ta evt med matpakke. 

Oppmøtested for begge kurs

Saltdal Turistsenter (www.isaltdal.no

Transport

Buss, linje 18-471, hver dag

kl 1100 fra Bodø Lufthavn, ankomst Saltdalen Turistsenter kl 1400

Retur Saltdalen turistsenter kl 1700, ankomst Bodø Lufthavn kl 2000

Alternativt leiebil.

Overnatting:

- Campingplass (www.nordnescamp.no

Mer informasjon om kurset:

www.albmi.no/kajakk.html

ALBMIS FILOSOFI

Vi tror at kropp, sjel og intellekt henger tett sammen. I dagliglivet bruker vi for det meste kroppen som bærer av intellektet. Det fører ofte til at basale behov som mat og søvn blir hovedfokuset i løpet av dagen. Hver og en av oss trenger mat og søvn for å kunne gå på jobb og utøve det hodet beslutter og forteller at vi skal gjøre. Ren fysisk aktivitet gir oss derimot en påminnelse om vår eksistens, om  kroppen vår og dens omgivelser. Fysisk aktivitet gir mestring og overskudd til å takle hverdagen, men også økt energi over tid. Det gir igjen større rom for utforsking av våre omgivelser og våre medmennesker. Sjelens utvikling skjer i samsvar med oss selv og den tiden vi tar oss til å kjenne på vårt indre liv. Når vi gir oss selv tid og rom, vil vi også oppleve at våre medmennesker alltid vil være der for oss som en veiviser. Kjærlighet, tilgivelse og aksept er en god vei for å finne vår tro på at gode indre følelser skal kunne vokse fram og blomstre. En sunn kropp med rett fokus kan bygge sjelen eller føre til at sjelen gjenoppdages. Alltid vil overskudd, tid og egenvilje være nøkkelen til denne tilstanden.

Vi ønsker deg velkommen til et opphold med oss der fysisk aktivitet, refleksjon og tid skal vise deg veien til ditt indre liv.

Synes du dette høres spennende ut?
Send oss en forespørsel eller bestill plass med en gang!

Kontaktinformasjon

Albmi adventures

www.albmi.no

Booking@albmi.no

Albmi Adventures
Albmi Adventures
Albmi Adventures
Albmi Adventures

google map