w

Treningshelg i Sulitjelmas flotte natur

Ønsker du en treningshelg noe utenom det vanlige? Der mat, hygge og samhold henger like høyt som treningsøkten? Da får du akkurat det du trenger i dette programmet.

26-28 august og 16-18 september
14.06.201611:27 Kampanje spa & velvære

Vi tilbyr overnatting i topp moderne leiligheter, mat som speiler den rå naturen vi befinner oss i – som frokostkurv på døren og Sulisgryte i lavvo.

Vi legger til rette for allsidige treningsøkter der vi bruker naturen for alt den er verdt. Jogging i ”skogsløyper”, sykling ned gamle velholdte stier og bakkeløp opp heistraseen! Men først litt om hvorfor du bør velge akkurat Sultijelma.

Sulitjelma – Opplevelser i rå omgivelser

I Fauske kommune i Nordland helt mot grensen til Sverige finner vi denne nydelige plassen – Sulitjelma. Omringet av dens frodige natur, fiskevann, majestetiske fjell og isbreer er dette en perle for både den aktive, ekstreme og dem som ønsker å stresse ned å ta til seg de rå omgivelsene.

Sulitjelma ble bygd opp omkring gruvedriften som startet helt tilbake i 1887. Kobbergruven var Norges største og var i drift helt frem til 1991. Store deler av den gamle gruven står igjen og er nå åpnet for turisme.

De fleste gruvegangene er fylt igjen med vann, men en er gjort om til besøksgruve og her kan man bestille tur 1,5 km inn i fjellet.

Suliskongen er den høyeste toppen i Sulitjelmamassivet . Med sine 1907 meter over havet er den Nordlands og Nord-Norges nest høyeste topp. Selve toppen ligger rundt 870 meter fra Svenskegrensen.

Sulitjelmabreen har et areal på hele 44km2 og er Skandinavias niende største isbre. Isen er fordelt ¾ på norsk side og ¼ på svensk side.

PROGRAM FOR TRENINGSHELGENE

Fredag

Oppmøte og tildeling av leilighet fra 16.00 –

Middag 20.00

  • Grillmat servert i lavvoen
  • Bli kjent med dine nye treningskamerater

Lørdag

Frokostkurv kl 08.00. Hver leilighet får levert en frokostkurv med alt de trenger til en nydelig start på dagen.

Trening 09.00 – 12.00 – Skogsløpetur fra fjellandsbyen – dajavannet – skytterbanen – fagerlia og veien tilbake.

Bakkeløp 12.00 – Opp heistraseen til Coopstua (ca 800 meter)

Lunsj servert i Coopstua

Trening 14.00 – sykling fra Fjellandsbyen – skihytta – Balvatnet, en 3mil lang tur i nydelige fjell.

Trening/fornøyelse 18.00– Terrengsykling. Jakobsbakken – Fagerli

Vi frakter opp deg og din sykkel med bil til Jakobsbakken og henter deg i Fagerli  ca 7 km med sykling ned den restaurerte turstien. Kun nedover, o

Middag 20.00 – Sulisgryte med nybakt brød og frisk dessert servert i servicebygget.

Søndag

Frokostbuffet fra 09.30 – 10.30

Trening 11.00 – Løpetur langs fjellveien til Kjelvatnet. Mulighet for et frisk bad i nordnorsk fjellvann for de som ønsker det.

Trening 12.00 fra Kjelvatnet til fjellandsbyen via huttaheiti(4 traseen i alpinbakken) og ned turboen(3 traseen i alpinbakken)

Lunsj og utsjekk kl 14.00 –

Eget utstyr:

  • Treningstøy
  • Sykkel
  • Beskyttelsesutstyr

Sulitjelma Fjellandsby.   – Overnatting

Her får du topp moderne leiligheter plassert midt i Sulitjelma vakre natur. Leilighetene har soveplass til 7 personer fordelt på 3 rom, fullt møblert kjøkken og stue, bad med varmekabler og altan. Her kan du kjøre helt frem til døra.
Rett utenfor døra finner du milevis med ski- og turløyper, fiskevann og alpinbakke. Fra November – Mai er alpinbakken åpen med 2 trekk og 6 løyper – Sulitjelma Fjellandsby, opplevelser i rå omgivelser.

Pris per person 1990,-

  • Overnatting 2 netter i dobbeltrom
  • Middag på fredag
  • Frokostkurv, lunsj og middag på lørdag
  • Frokostbuffet og lunsj på søndag

 

Synes du dette høres spennende ut?

Send oss en forespørsel eller bestill plass med en gang!

Kontaktinformasjon

Sulitjelma Fjellandsby

google map