w

Spennende treningshelg i Meløy

Bli med å teste ut en spennende helg med trappeløp, landeveissykling, terrengsykling i motbakke og topptur. De første åtte deltakerne som melder seg på får en sponset pris på kr 1.500 pr. pers (ord.pris 4.950). Det blir også en sosial del med felles middag og overnatting i fantastiske omgivelser inkludert.

9.-11. september 2016
12.06.201614:13 Kampanje spa & velvære

Følgende utstyr som må medbringes: terrengsykkel, treningstøy, badetøy, hodelykt, joggesko/fjellsko, dagstursekk.

Som motytelse for sponset pris, må du fylle ut et evalueringsskjema i etterkant av helga.

Fredag 9. september

Du tar hurtigbåt fra Bodø til Grønnøy. Avgang Bodø kl 16:00 ankomst Grønnøy kl 17:45. Skift til treningstøy på båten. Når du ankommer Grønnøy kai står vi på kaia og ønsker deg velkommen med forfriskninger. Vi tar hånd om bagasjen din og transporterer den til overnattingsstedet, slik at du kan starte oppholdet med en 35,3 km lang sykkeltur fra Grønnøy til Holandsvika. Veien slynger seg langs fjorder i et vakkert landskap.

Ved ankomst til Holandsvika går turen videre med båt over til helgas base, Svartisens Brygge. Her har vi dekket til med langbord i naustet. Vi serverer god mat fra havets spiskammers. Etter maten kan du utfordre deg selv med et hopp i ishavet.

Lørdag 10. september

Vi nyter en god frokost på brygga før vi drar over fjorden igjen. Herfra kjører vi deg og utstyret inn til Fykan. Dagens manndomsprøve består i at vi setter sammen lag som skal konkurrere mot hverandre i ren 71° Nord stil. Så gjør deg klar for tøff motbakke sykling, topptur og siste etappen før middag blir et motbakkeløp opp Fykantrappa (1129 trinn). Her skal det løpes 1,7 km og 300 høydemeter skal bestiges fra bunnen av dalen og opp på fjellet og inn til Rallarbrakka. Etter en anstrengende tur opp og innover fjellet blir det servert en velsmakende og raus middag på Rallarbrakka. Her vil dere få et innblikk i den fantastiske historien vår - «Da menn var menn».

Vi returnerer til Svartisen Brygge og tilbringer kvelden og sommernatten i hyggelig samvær.

Søndag 11. september

Vi tar båt inn til Svartisen og går opp til brearmen Engabreen. Lunsj inntas ute i camp. På ettermiddagen blir det retur til Grønnøy hvor dere tar hurtigbåten tilbake til Bodø. Avgang Grønnøy kl. 18:00 med ankomst Bodø kl 20:15

Pris

Prisen inkluderer: overnatting på Svartisen Brygge fra fredag til søndag, samt alle måltid.

Sponset pris er kr 1.500 pr. person (Ordinær pris er kr 4.950 pr person) for inntil 8 personer.

Synes du dette høres spennende ut?

Send oss en forespørsel eller bestill plass med en gang!

Kontaktinformasjon

Fykantrappa ved Line-Peggy Pedersen og Anne Marit Olsen

E-post: info@fykan.no 

Telefon: +47 451 28 000 

Hjemmeside: www.fykan.no

Fykantrappa
Fykantrappa
Overnatting på Svartisen Brygge
Fykantrappa
Inne på Rallarbrakka
Fykantrappa
Utsikten fra toppen av trappa

google map