w

SPA-weekend for 2 i Bodø

Spaweekend for to er en deilig måte å tilbringe tiden sammen. Her får dere en natts overnatting på Skagen Hotel, frokost og behandling hos 7. himmel på Bodø Spektrum.

Alle helger hele året
24.05.201617:19 Kampanje spa & velvære

Behandlingen er en "SPA-pakke for to" som gir dere en felles behandlingstime hos en av 7. himmels dyktige terapeuter. I pakken får dere også badekåper, håndduker, inngang til Nordlandsbadet, og ikke minst tilgang til hele Bodø Spektrums velværeavdeling - hele dagen om dere ønsker det.

Alle helger hele året!

Vår samarbeidspartner 7. himmel as er den mest erfarne leverandøren av SPA og massasje i Bodø.

Vi på Skagen Hotel er derfor veldig glade for å kunne tilby dere en Spaweekend, hvor dere bor hos oss, og får behandlingen deres hos 7. himmel.

Dette tilbudet er til salgs i alle helger hele året.

Dette er en duo-behandling der dere er to sammen i et behandlingsrom med vekselsvis kurbad og rygg/nakkemassasje på benken ved siden av. Etter en liten pause bytter man. Dette kan også velges med ansiktsbehandling i stedet for massasje om ønskelig.

Vi oppfordrer alle til å komme i god tid før behandlingen og nyte fasilitetene ved badstuene/boblebad/stillerom etc. Disse er også tilgjengelig etter endt behandling hos terapeutene.

I Spektrum Velvære kan man også kjøpe mat og drikke. Hvis dere ønsker så kan dette kan forhåndsbestilles og serveres til avtalt tid.

Planlegg din weekend, sett av god tid i SPA og nyt. Husk badetøy!

Priser

Dobbeltrom: kr 2495,-

Inkludert i prisen er overnatting en natt på Skagen Hotel, frokost og behandling hos 7. himmel SPA avdeling ved Bodø Spektrum.

Les mer her: Spaweekend på Skagen Hotel

Synes du dette høres spennende ut?

Send oss en forespørsel eller bestill direkte her.

Kontaktinformasjon

Skagen Hotel

Telefon 75 51 91 00

booking@skagen-hotel.no

www.skagen-hotel.no 

7. himmel

Telefon 75 50 45 50 

www.7himmel.no 

 

7. Himmel
Skagen Hotel
Skagen Hotel

google map