w

Naturhuset på Sandhornøy

Hjemme hos Ingrid Marie og Benjamin inviteres du til å bli inspirert av økologisk plantebasert mat, miljø og helsevennlig hus av naturlige materialer, yoga, meditasjon, ren natur og stillhet.

Hele året
12.05.201620:26 Kampanje spa & velvære

Ingrid Marie og Benjamin Hjertefølger tar imot deg i Naturhuset på vakre Sandhornøy, omgitt av strand, hav og fjell. Her finner du et pusterom litt ved siden av det vanlige. De har et ønske om å vise en økologisk livsstil som fremmer potensialet i mennesket og naturen.

Det er Ingrid Marie og Benjamin selv som har designet og bygd Norges første naturhus. Dette er også landets første bolighus i cob, og etter å egenhendig ha skulpturert 300 tonn cobvegger har de fått god erfaring med å kjenne den lokale leiren og hvordan best bygge med den.  Naturhuset har fått internasjonal oppmerksomhet siden byggestart.

Ingrid har 16 års erfaring fra sin egenpraksis i yoga og meditasjon. Både inni og utenfor den geodesiske domen er det en helt egen ro som skaper en veldig fin ramme for yoga og meditasjon.

Her er opplevelsene du kan bestille hos Naturhuset:

Yoga og meditasjon i Naturhuset                     

Opplev roen og stillheten i Naturhuset, rett ved havet på vakre Sandhornøy. Vi skreddersyr en retreat for deg og kan tilby, yoga i Naturhuset eller ute i vakker natur, guidet meditasjon, aromaterapi og sunn, velsmakende mat. Vi serverer vegansk mat og rawfood.

Velkommen til en annerledes verden i Naturhuset.

Pris 2000 pr/døgn

Hele året

 

Kurs i veganmat og rawfood                   

I Naturhuset kan du lære å lage god sunn, økologisk plantebasert mat, i sesongen med egendyrkede frukt og grønnsaker og det som vokser vilt ute.

Vegansk og rå mat er stadig mer populært og vi hjelper med inspirasjon til alt fra kanelboller til grønn juice og julemat

Dagskurs Kr 1000,- pr deltaker (min. 4 stk)

Hele året

 

Slow Building                                            

Lær å bygge med naturmaterialer som leire, sand og halm. Vi holder kurs og workshops i metodene vi har brukt i Naturhuset og du lærer materialene å kjenne og får skikkelig bakkekontakt med føttene plantet godt i leira. Det blir også omvisning i Naturhuset som er bygget i Cob (sand, leire og halm)

 Alle måltider og overnatting inkludert.

Vi kan holde dagskurs, helgekurs eller flere dager hvor vi ser på flere teknikker, oppbygging av hus, leirepuss, leiregulv og overflatebehandlig.

 Pris 2000 pr/døgn

Fra Mai til og med September.

 

Hjertefølgerhelg                                                    

Vi hjelper deg sette sammen en retreat uten skarpe kanter med for eksempel yoga, naturlig bygging med leire, meditasjon, havbad, turer i vakker natur, vegansk mat, rawfood og nordlysfoto

Her er det rom for å puste.

 Pris 2000 pr/døgn

Hele året.

Slik reiser du hit

  • Med bil tar det 1,5 timer å kjøre fra Bodø og til oss. Kjørerute fra Bodø Lufthavn til Naturhuset
  • Du kan ta buss fra Bodø Lufthavn eller Sentrumsterminalen til Sandhornøy bru (der vi henter deg). På fredag går bussen fra Bodø Lufthavn kl 14.25/Sentrumsterminalen kl 14.50, og du er framme på Sandhornøy bru kl 16.05. Alternativt kan du ta bussen fra Bodø Lufthavn kl 16.55/Sentrumsterminalen kl 17.15 og ankomst Sandhornøy bru kl 18.30. Returen på søndag går fra Sandhornøy bru både kl 16.00 og kl 18.20, med ankomst henheoldsvis Sentrumsterminalen kl 17.10/Bodø Lufthavn kl 17.20 og Sentrumsterminalen kl 19.35/Bodø Lufthavn kl 19.40. Bussrute Bodø-Halsa
  • Den enkleste uten bil er å ta hurtigbåten fra Sentrumsterminalen i Bodø og til Våg (der vi henter deg). På fredagen går hurtigbåten kl 16.00 fra Bodø og er framme på Våg kl 16.35. Retur på søndag fra Våg kl. 21.05 med ankomst Bodø kl 21.40. Hurtigbåtrute Bodø-Ytre Gildeskål

Du kan komme deg til Naturhuset på Sandhornøy fra Bodø med:

Synes du dette høres spennende ut?

Send oss en forespørsel eller bestill en opplevelse med en gang!

Kontaktinformasjon

Hjertefølger AS

Ingrid Marie og Benjamin Hjertefølger

ingridmarie@live.com

Telefon: +47 412 49 370 

www.facebook.com/Hjerterfølger-AS

Hjertefølger
Hjertefølger
Hjertefølger
Hjertefølger
Hjertefølger
Hjertefølger

google map