w

Arctic Yoga Conference i Bodø

Velkommen til Arctic Yoga Conference, verdens vakreste yogafestival!

16.-19. juni 2016
18.04.201612:20 Kampanje spa & velvære

Vi byr på masse herlig yoga, meditasjon og mindfulness i midnattssol og spektakulær nordnorsk natur. Her er alle velkommen, uansett alder, og tidligere erfaring med yoga. I hjertet av festivalen står en helsefaglig konferanse med høyaktuell, evidensbasert forskning og empiri innen fagfeltet. Hos oss møter du noen av landets og verdens mest anerkjente og inspirerende yogalærere og foredragsholdere, og flere av byens svært dyktige lærere bidrar også under festivalen. Du kan se frem til en helg med hyggelig atmosfære, sosialt felleskap og et bredt spekter av spennende yogaklasser og workshops.


Årets festivaltema er ‘Raushet og medfølelse’. Vi mener at verden trenger at vi viser mer raushet og medfølelse, overfor oss selv og andre, ikke minst med tanke på de mange utfordringene vi står overfor i dag i vår globale landsby. For at flere skal ha mulighet til å delta har vi i år senket billettprisen og tilbyr også egne nybegynnerpass. Forfatter Kathrine Aspaas bidrar med et inspirerende foredrag om prosjektet 'Raushetens tid', det blir egne yogaklasser for barn, Loving Kindness-meditasjon ute i naturen, og mye mer.

 

Gjør deg klar til tre fulle dager (17-19. juni) med masse spennende yogaklasser og workshops, med noe for enhver smak og for alle nivå. I tillegg tilbyr vi en egen pre-conference workshop med fantastiske Gemma Mallol 16.juni. Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å kunne delta. Festivalen tilbyr mindfulness, yoga somatics, ayurveda, ashtanga, hatha, acroyoga, kundalini, medisinsk yoga, barneyoga, gongbad med mer. Les mer om de ulike yogaklassene og workshopene under festivalen: http://arcticyogaconference.com/programbeskrivelse-ayc-2016/

 
Fredag 17.juni er det helsefaglig konferanse med faglig påfyll og høyaktuelle foredrag om anvendelsen av og erfaring med mindfulness og yogabaserte intervensjoner. Hovedinnleder er Dr. Ronald D. Siegel, Harvard Medical School: "Mindfulness, Compassion and the new science of Happiness".
I tillegg bidrar Prof. Silje Wangberg, Prof. Ingunn Hagen, Dr. MD Gunnar Egeberg m.fl (lenk gjerne til vedlagte flyer)


Bodø, et yogaparadis!
Umiddelbar nærhet til fjell og hav, et rikt kulturtilbud ( http://www.bodo.no/emner/leve/kultur/)  og svært god videreforbindelse til byens og regionens mange natur- og kulturperler, gjør Bodø til det perfekte sted for gode og inspirerende yogaopplevelser. Et aktivt, engasjert og voksende yogamiljø gjør at Bodø etterhvert har blitt selve yogabyen i nord.  http://www.bodo.no/yogaparadis/


VI TILBYR ULIKE BILLETTYPER:

 • Fullt festivalpass (17-19.juni, inkl. helsefaglig konferanse)
 • Festivalpass student (17-19.juni, inkl. helsefaglig konferanse)
 • Nybegynnerpass (gir tilgang til tre valgfrie nybegynnerklasser 17-19.juni)
 • Helsefaglig konferanse fredag 17.juni
 • Dagspass (lør/søn)
 • Preconference-workshop 16.juni


Kjøp billetter her! (https://www.tikkio.com/tickets/678-arctic-yoga-conference ) eller via Arctic Yogas nettside her! (http://arcticyogaconference.com/)


Tid og sted:

 • Yogafestival 17-19.juni, pre-conference 16.juni
 • Helsefaglig konferanse 17.juni
 • I vakre Stormen bibliotek i hjertet av Bodø by. Det blir også utendørs naturopplevelser


Praktisk info:

 • Festivalstedet ligger i gangavstand fra både flyplass, togstasjon, hurtigrute, hurtigbåt og buss. Flytid fra Oslo ca 1t 15min
 • Ta med egen yogamatte, vannflaske og et lite sjal/teppe. Mulighet for leie av matte.
 • Mulighet for å kjøpe egen yogalunsj på stedet. Ellers flere gode bespisningsmuligheter i umiddelbar nærhet.Ansvarlig arrangør:
Dakini Dharma Projects AS/ Arctic Yoga Conference


Velkommen til yogabyen Bodø, 16.-19. juni!

Petter Formo
Arctic Yoga Conference
Arctic Yoga Conference

google map