w

Tren og SPA i lag i Bodø!

I Bodø finnes en egen verden for nytelse og avslapning. Slik som i gamle Rom gir samværet her både sjelelig stimulans og kroppslig hvile. Behandlingen foregår i «Stille rom» i velværeavdelingen. En terapeut behandler en gruppe ( 4 -5 stk.) av gangen. Gruppen sitter i lag i sirkel med badekåper.

12.04.201612:35 Kampanje spa & velvære
  • Man starter med en «call – mind» – seanse for å få ned puls og skuldre.
  • Videre utføres en fotskrubb og du får massert inn en deilig maske.
  • mens masken virker på føttene, masseres nakke og hodebunn.

Avslutningen er en forfriskende dusj av Neroli vann.

Vi deler opp med 4-5 personer per behandlingsgruppe.  Her kan også større grupper håndteres uten problemer, da med flere terapeuter.

Vi oppfordrer alle til å komme en tid før behandlingen og nyte fasilitetene ved badstuene / boblebad/stille rom etc., dette også etter endt behandling hos terapeutene.

Mat og drikke kommer i tillegg.  Dette kan forhåndsbestilles og serveres til avtalt tid i fellesskap.

 

SPA OG BADELAND

Ved vårt SPA ved Bodø Spektrum kan vi ta i mot både par og store og små grupper. Her tilrettelegges programmet til hva som er målet for arrangementet. Sosialt (for teamet) f.eks gruppebehandlinger med SPA i fellesskap, eller individuelt (premiering, påfyll etc) - om det er noen som har nådd et mål, jobbet hardt en periode som trenger avkoblingen etc. da er det å legge til rette for at hver enkelt får sin tid i eget behandlingsrom, massasje f.eks. Tilbudet spenner bredt fra vår side, klassiske massasjer til profesjonelle SPA-pakker.

Anlegget er stort med badeland i første etasje og velværeavdeling i andre. I Velværeavdelingen er det seks forskjellige badstuer, flere dusjer, is – grotte, boblebad ute og inne samt bar med matservering. I flukt av dette er det også konferanserom. Om man vil bruke hele dagen eller kun et kortere besøk, alt mulig.

KLINIKK OG BUTIKK

I Storgata, midt i Bodø sentrum, har vi en klassisk hud- og kroppspleie klinikk med faghandel. Her er også egen «lounge» for små grupper. Du kan bestille en egen tema-kveld med privat venterom og servering om du reiser med en gruppe.

I andre etasje her har vi skolelokalene våre (hudpleieutdanning til daglig), her er det mulig med mange på benken samtidig i et stort rom, vi kan dekke på for bespisning, ha temaer / kurs etc.

Butikken mot Storgata er en faghandel med mange kjente merker innen hud- og kroppspleie. Viktig for de som er på reise og trenger sine ting underveis.

Klinikken i sentrum har også stor kapasitet, her er det mulig å kunne droppe inn for en behandling, få hjelp med akutte behov (rakk ikke å fjæren hårene på leggene før jeg reiste...) eller at man har rom for en god behandling uansett, ansikt, massasje eller annet.

Synes du dette høres forlokkende ut?

Send oss en forespørsel eller bestilling med en gang!

Kontaktinformasjon

7. Himmel

E-post: englene@7himmel.no

Tlf: +47 75 50 45 50 

www.syvendehimmel.no

7. Himmel
SPA
7. Himmel
SPA butikk
7. Himmel
7. Himmel

google map