w

Vinterkos på Vassdalsvik Sea Lodge

Bli med oss ​​på desembers vakreste tur på Vassdalsvik Sea Lodge. Lad opp batteriene for den kommende julehøytiden med hundekjøring langs den magisk vakre veien ved foten av fjellet, vinterpiknik på reinskinn rundt bålet og om kvelden en 3-retters middag på herlige Vassdalsvik Sea Lodge, hvor man i gamle dager reparerte utstyr og forberedte seg før man la ut med fiskebåten for å være i månedsvis på havet.

Desember 2016
15.06.201612:33 Kampanje spa & velvære

Nå er dette blitt et sted der gjestene blir sett og behandlet som en kjær del av familien. Vår guide på denne helt spesielle turen er polartrollmannen Rune Krogh, som blant annet har guidet på Svalbard og Nordpolen, og cruiset rundt i det mektige Finnmark. Rune er veldig erfaren på både klatring, grotting og hundekjøring og jobber som guide for Børge Ousland. I tillegg er han en sann humanist med et stort hjerte for både mennesker og dyr.    

PROGRAM

Dag 1

Kl 10.00 INNLOSJERING

Vi ankommer Vidunderlige Vassdalsvik Sea Lodge og vår vertinne Helen gir oss praktisk informasjon om oppholdet.  

10:30

Avgang med hund og slede til den store vakre Sandvika, der vi legger ut  skinn og tenner bål. Dette er en piknik som både varmer og gjør deg glad. Etter kaffe og safrankake kan du velge om du ønsker å sitte ned og se etter havørna eller om du vil være med Rune og prøve rapellering fra det nærmeste fjellet.

Hjemreisen til Vassdalsvik Sea Lodge skjer i skumringen.

15.00

ETTER tilbakekomsten til Vassdalsvik Sea Lodge, blir eple- og kardemommeduftende varm drikke servert ved peisen sammen med noen gode oster fra Kjerringøy. Her ligger mohairpleddene klare til å omfavne deg i sofaen eller i lenestolen. Kanskje får toner av Bob Dylan og Ella Fitzgerald følge deg for en stund, kanskje foretrekker du å lytte til bølgene og sprakende peisild.

18.00

Middag på Vassdalsvik Sea Lodge. Virginia Woolf sa: "Man kan ikke tenke godt, elske godt, sove godt, hvis man ikke har spist middag også.» - Så la våre 3 retters hjelpe deg litt på vei <3. Menyen er hemmelig, men stikkord er "kjærlighet, skjønnhet og vintergrønn". Hvis kvelden er kald og klar, kan det skje at vi etter middag beveger oss ut på kaia og følger Aurora Borealis vakre dansetrinn på himmelhvelvingen.

Dag 2

Kl 08.30 – 10.00 VSLs FROKOST

Frokost med blant annet hjemmebakt brød, smoothie och mettende solgul omelett.  Etter frokosten er det ulig å gå på egen tur til det gåtefullt vakre Vassdalsvatnet før det er dags for utsjekk.

Kl 12.00 AVREISE

BESTILLINGSINFORMASJON

Kun 10 plasser - vær tidlig ute med påmelding.

HER finner du mer info om Vassdalsvik Sea Lodge.

HER finner du mer info om Rune Krogh.

Synes du dette høres spennende ut?

Send oss en forespørsel eller bestill plass med en gang!

Vassdalsvik Sea Lodge
Vassdalsvik Sea Lodge
Vassdalsvik Sea Lodge
Rune Krogh - Beyond Limits

google map