w

Yoga for kropp og sjel på Støtt

Opplev yoga på det gamle handelsstedet Støtt, som gjennom sitt autentiske miljø speiler livet på kysten i gamle dager. Du kommer hit med båt, og tas trygt imot av kystkvinnen Johanna som deler av sin historie med deg. Gjennom generasjoner har hun i samspill med natur og mennesker funnet sin vei til balanse. Hennes historie gir deg inspirasjon til den reisen du ønsker å gjøre i ditt eget liv.

18.05.201615:39 Kampanje spa & velvære

Her ute møtes hav og himmel i en evig gjensidig påvirkning - slik energien flyter gjennom kropp og sinn. I disse omgivelsene erfarer du hvordan din yoga blir en virkelig og sann del av det livet du lever akkurat nå.

Denne spesielle reisen ledes av Trine Solhaug, en erfaren coach i Medisinsk yoga og terapeut i Devayoga.

Maten du serveres her er lagd av rene, lokale råvarer, og serveres Støtt Brygges restaurant. Du sover og trekker deg tilbake i rom med deilige senger og frisk havluft.

Når du forlater dette vakre øysamfunnet vet du at du alltid er velkommen tilbake hit for å utdype din innsikt og kunnskap om din egen vei i livet.

 

Programmet for dagene vil se omtrent slik ut:

07.00-08.30 Sadhana med rolig myk yoga og meditasjon
08.30-10.00 Frokost
10.00 -11.30

Hver formiddag får du en liten økt med undervisning. Du får innføring i yogafilosofi og om kroppens energi- og hormonsystem og hvordan yoga har betydning for din helse på alle plan.          Pause og egentid eller guidet tur på øya fram til lunsj som inntas ute i det fri eller i restauranten i Støtt Brygge

13.00 Lunsj
14.30 -16.00 Yogaprogram med meditasjon
16.00 Egentid fram til middag. På Støtt finnes mange ulike aktivitetstilbud som du kan benytte deg av
19.00 Middag

Arrangører

Støtt Brygge A/S

Medisinsk Yoga Meløy

Kontaktinformasjon

Støtt Brygge

www.stott.no 

eaa@stott.no 

mobil 40021212

Støtt Brygge
Støtt Brygge
Roger Johansen / www.nordnorge.com
Støtt Brygge
Støtt Brygge

google map