w

Mindfullnessretreat

"This Very Moment" på Manshausen i Steigen er en mindfullness og compassion-retreat med amerikanske Ronald D. Siegel, anerkjent forfatter og psykoterapeut, og erfaren mindfulnesslærer.

20-24 juni 2016
11.04.201617:15 Kampanje spa & velvære

Dette blir en fantastisk opplevelse der du får muligheten til å trekke deg helt tilbake i stillhet i naturskjønne omgivelser i vakre Steigen. Dagene byr på ulike former for meditasjon, Mindful Yoga og refleksjon. En stille retrett gir anledning til å tre ut av hverdagslivets aktiviteter og bli bedre kjent med seg selv, utøve oppmerksomt nærvær, og fornye og fordype egen meditasjonspraksis i trygge og støttende omgivelser.

Det vil jobbes med ulike meditasjons-teknikker, herunder konsentrasjon, open-monitoring, loving-kindness, medfølelse, og equanimity-praksis, samt mindful yoga. Hovedfokuset være på egen fordypning i stillhet.

Dette er teknikker som mennesker har benyttet som verktøy for mestring og utvikling i tusener av år, og hvis helseeffekter nylig er validert gjennom et solid antall forskningsstudier.

Det legges vekt på å gi hver deltaker en god og utviklende opplevelse, slik at en kan reise hjem med fornyet entusiasme for å praktisere mindfulness og medfølelse i hverdagen. Retretten passer for personer med noe tidligere erfaring med mindfulness eller tilsvarende praksis.

Manshausen er en perle av en øy. Den ligger godt skjermet fra omverdenen, og er en del av øyriket til unike Steigen, med sine hundrevis av små øyer, hvite sandstrender og spektakulære fjell.

Med overnatting i fantastiske hytter, prisbelønte for sin spektakulære design, og med umiddelbar nærhet til sjøen, blir dette en opplevelse du sent vil glemme.

Les mer på Manshausens nettsider


Tid

Start/slutt 20/6 kl. 20.00 – 24/6 kl. 08.00

Priser

To alternativer:

  • Enkeltrom: NOK 6725,- *begrenset antall
  • Delt rom (lugar og sovealkove) m/enkeltsenger: NOK 5725,-
  • Prisen inkluderer overnatting, måltider og transport fra Nordskot hurtigbåtkai til Manshausen retreat.

Kontaktinformasjon

Arctic Yoga Conference

post@arcticyogaconference.com

http://arcticyogaconference.com/

google map