w

Smaken av velvære på Støtt Brygge

Du kan kjenne den spesielle stemningen idet du stiger i land på Støtt, puster inn frisk havluft og ser måker i døsige svev over det gamle fiskeværet. For her følger naturen sin egen tidsregning, i et miljø der menneskene lett får kontakt med de gode følelsene. Der hav møter himmel kan du senke skuldrene og la roen flytte inn.

2.-4. september 2016
18.05.201611:08 Kampanje spa & velvære

Senke skuldrene

Kystkvinnen Johanna møter deg på kaia. Her får du hjelp med bagasjen din, slik handelsstedets folk har hjulpet de reisende langs kysten i flere generasjoner - med gjestfrihet, raushet og god mat og drikke. Før du går videre vil hun gjerne dele av sin verden med deg. Du får høre om hvordan livet var i gamle dager, og om kystfolkets kår og nære bånd til naturen og hverandre.

Dagen avsluttes så med herlig mat fra havets spiskammer, servert i restauranten i den gamle butikken - og herskapelig overnatting i rorbua eller stabburet.

Ro og sanselighet

De to neste dag starter med yoga og mindfull tilstedeværelse, som åpner for nye opplevelser i møtet med livet på øya. Du blir nå med ut i det spesielle kystlandskapet, som med sitt rike fugle-, plante- og dyreliv tenner lysten til å nyte din indre ro og velvære.

Også lørdagen avsluttes i restauranten med et herlig måltid basert på nordnorske råvarer.

Når du reiser hjem til hverdagen igjen, vet du at du alltid er velkommen tilbake til det tradisjonsrike handelsstedet Støtt, der velvære, gjestfrihet og autentiske natur- og kulturopplevelser står i sentrum.

Pris

Pris for yogakurs: Kr. 1500,-
Pris for overnatting i dobbeltrom m frokost. Fredag - søndag. Kr. 1390,-

Påmelding innen 25. august til eaa@stott.no eller 40021212.

(lunsj, middag og evt. drikke kommer i tillegg)

Sted 

Støtt i Meløy kommune

Hvordan komme seg til oss? 

Du kan reise ut til Støtt fredag ettermiddag; fra Ørnes kl. 15.15 eller fra Bodø kl. 16.00. Retur søndag kl. 14.05 til Ørnes; evt buss fra Ørnes kl. 15.00, med ankomst Bodø ca. 17.30.

Arrangører

Støtt Brygge A/S

Medisinsk Yoga Meløy

Gullkanten A/S

Synes du dette høres spennende ut?

Send oss en forespørsel eller bestill plass med en gang.

 Kontaktinformasjon

Støtt Brygge

www.stott.no 

eaa@stott.no 

mobil 40021212

Roger Johansen
Guiding i konferansemuseet
Roger Johansen
Smakfull og ureist sjømat står på menyen
Roger Johansen
Kystkulturen sitter i veggene på Støtt Brygge
Roger Johansen
Overnatting i rorbua

google map