w

Trenings- og velværehelg i Bodø

Ta dere en jentehelg i Bodø og test ut det gode tilbudet på trening, yoga, skjønnhetspleie, spa, badeanlegg og sunn og god mat. For ikke snakke om de flotte fjellene dere kan gå eller springe opp på og likevel fint rekke ned til andre aktiviteter og en bedre middag på byen!

11.04.201616:51 Kampanje spa & velvære

Intensiteten velger dere selv, men vi foreslår dette opplegget som en ramme:

- Fly til Bodø med SAS, Norwegian eller Wideroe. Spaser fra flyplassen til byen, det tar bare 10 minutter.

- Bo på Skagen hotell eller Radisson Blue Hotel, de hjelper dere med alt det praktiske rundt helgeopplegget deres.

- Start helga på en av Bodøs mange spennende spisesteder. Sjekk lista her.

- Etter en god frokost bestiger dere Keiservarden, Bodøs vakre byfjell (366 meter) som fikk sitt navn etter at keiser Wilhelm den 2 besøkte toppen i 1899. Turen opp er ca 4,5 km lang, og her oppe er utsikten over by og hav helt fantastisk. Løypa er merket hele veien, og det er lett å finne fram. Sjekk løypekart, turinfo og andre turforslag her.

- Etter middagen tilbringes i velværesalongen Den 7. himmel  eller i Nordlandsbadet, ett av Norges flotteste badeanlegg der du også får behandlinger, bading, sosial hygge og deilig restitusjon i Spektrum, den tilliggende SPA- og velværeavdelingen.

- Lørdagskvelden kan nytes på nok en restaurant i byen, eller dere kan med fordel bestille dere en picnic-kurv på hotellet og begi dere ut i en lyse sommernatta. Vi kaller det døgnvillopplevelser, for de lyse sommernettene gjør det vanskelig å legge seg. 

- Søndagen kan dere for eksempel benytte til yoga hos Yoga North eller skjønnhetsbehandlinger hos 7. himmel før dere reiser hjem, de holder til både i sentrum og ved siden av Nordlandsbadet. 

Trenger dere mer informasjon om en velværehelg i Bodø, sjekk ut Visit Bodø sine nettsider.

Synes du dette høres spennende ut?

På dette opplegget må du gjøre de enkelte bestillingene selv (reise, overnatting og behandling / bading). Trenger du assistanse med planlegging eller bestilling, send oss en forespørsel!

Bodø sett fra Keiservarden

google map