w

Ønsker du å teste en SPA-weekend i Bodø?

Du kan nå melde deg som frivillig tester av vårt nye konsept Northern Time Out og få en svært rimelig reise. Fyll ut skjemaet nedenfor og fortell oss hvorfor akkurat du ønsker at vi skal velge deg, så er du med i trekningen av en fantastisk helgetur.

Meld deg på innen 8. august 2016
12.06.201615:41 Kampanje spa & velvære

Vil du være med å teste en av våre nye opplevelser for en velværeferie? Vi søker noen gjester som er glad i å reise og som synes det er gøy å skrive om eller filme / fotografere reiser. Det er selvsagt flott om du er spesielt interessert i denne type reiser som presenteres her på Northern Timeout.

Ved å fylle ut skjemaet under kan du være med i trekningen av en 2-dagerstur. Fortell oss hvorfor nettopp du bør være vår tester. Vinner du, kan du få være med på en reise til Skagen hotell og 7. Himmel. Vi dekker reisen med inntil kr 3.000, og gir deg i tillegg overnattingen og aktivitetene gratis. Det du forplikter deg til er å gi oss dine tilbakemeldinger og refleksjoner i etterkant. Du må svare skriftlig på spørsmål om hvordan du mener vi kan forbedre både opplevelsen og markedsføringen. I tillegg må du være tilgjenglig for en samtale i etterkant. 

Vi søker noen gjester som vil delta på Spa-weekend for 2 i Bodø en helg i slutten av august (uke 34 eller 35) 2016. Her vil du få en overnatting i dobbeltrom m/frokost på Skagen Hotell, en felles behandlingstime hos 7. Himmel, samt inngang til Nordlandsbadet og Bodø Spektrums velværeavdeling. Les mer om opplevelsen her: Spa-weekend for 2 i Bodø 

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under. Frist: innen 8. august 2016. Lykke til!

7. Himmel

google map