w

Overnatting på gamlemåten i Saltdal

Drømmer du om å leve helt enkelt, uten noen moderne innretninger og forstyrrelser? Da burde du prøve en natt eller to i trivelige Storjordstua!

17.05.201618:22 Kampanje spa & velvære

Nordland nasjonalparksenter tilbyr overnatting i Storjordstua, ei gammel lafta stue som også leies ut i tilknytning til Den Norske Tuuristforening. Hytta ligger bak Nasjonalparksenteret fint beliggende ved elva og ved inngangen til Junkerdalsura naturreservat. Nær adkomst til Storjord med fasiliteter som turistsenter, nasjonalparksenter, kunstgalleri, og nasjonalparkene Junkerdalen NP og Saltfjellet – Svartisen NP.

 Enkel standard. Gass og utedo. 

Priser

  • Kr 150,- pr seng eller booking av hele stua kr 1000,- pr natt.
  • Tilgjengelig hele året.

Sted

Nordland Nasjonalparksenter

Storjord i Saltdal.

På Storjord i øvre Saltdal er det meget gode turmuligheter, der alle skal ha mulighet å oppleve naturen, uansett foutsetninger. Store deler av Storjord er universellt utformet og det er bålplass med rullestoladkomst og innlagt vann samt utedo på Roparneset rett ned fra Nordland nasjonalparksenter. Her står også en samisk boplass som Nasjonalparksenteret satte opp i 2007, og den er åpen for alle som ønsker å se.

 Junkerdalsura naturreservat ligger bare et steinkast unna, og er tilgjengelig både via hengebru men også via avkjørsel fra E6 og bred grusvei som passer for alle, både rullestoler og barnevogner.

Stikk innom Nordland nasjonalparksenter og få med deg turbrosjyre med kart for Storjord. Enten du vil ta en rolig tur i Junkerdalsura eller til Skogvoktergården, eller du vil ha en mer actionfylt tur opp til toppen av Solvågtind.

De har også egne brosjyrer med kart over geologien på Storjord, og her er det mulig å ta hele familien med på en tematur helt på egen hånd. Jettegryter, flyttblokker, dødisgroper og sammenraste kalksteinsgrotter er noe av det man kan oppleve på Storjord.

 

Kontaktinformasjon

Nordland nasjonalparksenter

Storjord, Saltdal.

post@nordlandsnaturen.no 

Tlf: +47 40 06 72 51

www.nordlandnasjonalparksenter.no

Nordland Nasjonalparksenter
Nordland Nasjonalparksenter

google map