w

Benny, Kari og Bjørnar

Denne trivelige trioen møter du ved Nordland Nasjonalparksenter i Saltdal.

17.05.201618:30 Kampanje spa & velvære

Benny Sætermo har jobbet ved Nordland nasjonalparksenter nesten helt siden oppstarten av senteret og har et brennende engasjement for natur og friluftsliv. Han har også gått Norge på langs to ganger, og når du treffer han, skjønner du at det er en helt naturlig ting å gjøre for Benny.

Bjørnar K. Meisler har vært kunstpedagog ved Adde Zetterquist kunstgalleri siden oppstarten i 2013. Bjørnar formidler kunst med grundighet og glimt i øyet. Han er selv utøvende kunstner, og har et bredt interessefelt innen billedkunst, fra abstrakt maleri, via tegning, foto og grafikk, til illustrasjon og tegneserier. For Bjørnar er bilder blodig alvor, og utrolig skøy.

Kari Nystad-Rusaanes, daglig leder Nordland nasjonalparksenter. 

Med siviløkonomutdannelse på innovasjon - og de senere årene kulturproduksjon i ryggsekken, med erfaring fra blant annet Nordlands største musikkfestival Musikkfestuka til den unge litteraturfestivalen Det Vilde Ord, er Kari en ressurs på utvikling av kulturformater. Hennes lidenskap er å skape forutsetninger for at idéer utvikles og bidra til å få dem til å virke i praksis overfor våre gjester.

Alt basert på nettverksarbeid og å dyrke den enkeltes fagkunnskap og samarbeid på tvers hos våre folk på kunst og natur. Kunst på Storjord er Adde Zetterquist Kunstgalleri og natur utgjøres av Besøkssenter nasjonalpark. Hver av disse skal være sterke og autonome spesialister på sine felt. For et slikt opplevelsessenter for kunst og natur utforskes det spennende feltet mellom disse. Samisk gjestebud, konserter, foredrag og bokbad er eksempler på forløst kreativitet og tilbud ved Nordland nasjonalparksenter. Målet er å skape en arena for sosial, miljømessig, kulturell og økonomisk verdiskapning, som våre gjester ønsker å komme tilbake til.

Kontaktinformasjon:

www.nordlandsnaturen.no

Tlf: 41563745

Send din forespørsel i skjemaet under:

Kontaktinformasjon

Nordland nasjonalparksenter

Storjord, Saltdal.

post@nordlandsnaturen.no 

Tlf: +47 40 06 72 51

www.nordlandnasjonalparksenter.no

Nordland Nasjonalparksenter
Nordland Nasjonalparksenter

Her er vårt tilbud til din Northern Time Out

google map