w

Kristin og Camilla

To av de brennende ildsjelene bak Arctic Yoga Conference.

12.05.201616:21 Kampanje spa & velvære

Kristin Skotnes Vikjord (til høyre) er styreleder i Dakini Dharma Projects AS/ Arctic Yoga Conference. Hun kan nok kalles både hjernen og hjertet bak yogafestivalen som ble startet i 2011. Kristin er psykolog og en erfaren yoga- og mindfulnesslærer. Hun er særlig opptatt av å løfte det helsefaglige aspektet ved yoga og mindfulness. 

Kristin er nå bosatt i Nederland, sammen med mann og barn. Med nyoppstartet privatpraksis og medeierskap i fem yogasenter i Amsterdam, samtidig som hun holder i trådene i Bodø, er hun svært god på å sjonglere, og har stor glede og nytte av aktiv praktisering av de pusteteknikker hun selv lærer bort. De virker!

Camilla Helgesen (til venstre) er festivalsjef for Arctic Yoga Conference

Hun er siviløkonom med Master i økologisk økonomi og yogalærer. Camilla er opptatt av livskraftige lokalsamfunn, kreative prosesser og menneskets iboende potensial.

Camilla er lidenskapelig interessert i yoga og naturlig livsstil. Hun har grønne fingre og kan dyrke det meste under den arktiske himmelen, så lenge det er økologisk. Tips: vårens første skvallerkål er proppfull av c-vit og jern, og utmerket rawfood!

Bedrift og kontaktinfo:

Dakini Dharma Projects AS/ Arctic Yoga Conference

Bodø

post@arcticyogaconference.com

Send din forespørsel i skjemaet under:

Kontaktinformasjon

Arctic Yoga Conference

post@arcticyogaconference.com

http://arcticyogaconference.com/

Arctic Yoga Conference

Her er vårt tilbud til din Northen Time Out

google map