w

Eva

Eva er eier og primus motor på Støtt Brygge i Meløy. Hun er en samfunnsengasjert friluftsentusiast som brenner for å utvikle reiselivet i Nordland, Salten, Helgeland og ikke minst på Støtt.

18.04.201611:55 Kampanje spa & velvære

Eva Andersen er styreleder og daglig leder i Støtt Brygge, og eier sammen med sin bror virksomheten. Deres oldefar Johan Sørensen kjøpte stedet i 1897 og Eva og Svenn er 4. generasjon.

Eva Andersen er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor og har hatt en rekke ledende stillinger innen revisjon, konsulent- og eiendomsbransjen i Oslo, blant annet har hun jobbet med lederutvikling via Dale Carnegie. Eva jobber 100%, og broren Svenn jobber 20% på Støtt.

Eva er 50 år og har 3 barn.  Hun flyttet fra Bærum i 2011 og bor sammen med sin barn på Støtt, som har ca. 25 fastboende.

Støtt Brygge ble startet i 2012 og tilbyr herskapelig overnatting i rorbua og stabburet, sjømat på restaurant Gammelbutikken og fiskeri/kyst museum i Gammelbutikkens andre etasje. 

På Støtt kan du oppleve øyriket til lands eller til vanns, og øya er også et godt utgangspunkt for en rekke opplevelser på arena Meløy via nettverket GO TO MELØY.

Kontaktinformasjon

Støtt Brygge

www.stott.no 

eaa@stott.no 

mobil 40021212

Johans Votvik/ Støtt brygge
Eva Andersen
Støtt Brygge
Vertinnen på Støtt Brygge
Støtt Brygge
Ute på brygga

Her er vårt tilbud til din Northern Time Out

google map