w

Stein og Helga

Stein og Helga er sanne friluftsmennesker med høy kompetanse på utelivets gleder. Men lang fartstid som toppturentusiaster, seilere, klatrere, padlere og ikke minst guider på Svalbard, har du masse å lære av dem. De synes dessuten det er helt topp å dele kunnskapen sin med de som måtte ønske det.

13.04.201613:56 Kampanje spa & velvære

Stein og Helga har levd livet sitt i og med naturen. De  har særlig lang erfaring fra Svalbard (1991-2016) som guider og vertskap på Isfjord Radio (vintersesongene 2002-2007). De har også vært på en rekke egne korte og lange turer gjennom åra, og det er vanskelig å holde dem innendørs for lenge om gangen.

Da de for en tid tilbake bestemte seg for å slå seg ned og bli litt mer bofast, plukket de Beiarn fra øverste hylle. Det valget var ganske enkelt, for her har de nemlig sjeldent god tilgangt til mye og spektakulær natur hele året. 

Stein og Helga er glad i å formidle, glad i å fortelle historier og føre de gode samtalene med gjestene sine. Men de er også opptatt av at naturen gir fred i sjelen. Det å være på tur handler ikke nødvendigvis om å nå den høyeste toppen eller om å gå så langt i løpet av en dag. Det dreier seg først og fremst om de indre og kanskje stille opplevelsene du får uten i naturen. 

Stein og Helga nås lettest på mail:

arenabeiarn@gmail.com

Stein Simenstad / Arena Beiarn
Stein Simenstad / Arena Beiarn
Stein Simenstad / Arena Beiarn

Her er vårt tilbud til din Northern Time Out

google map