w

Line-Peggy og Anne Marit

Anne Marit til venstre og Line-Peggy til høyre (eller var det omvendt?) digger gamle tretrapper og driver Rallarbrakka på toppen av et fjell i Meløy sammen. Begge to er lattermilde og spreke og særdeles gode vertinner.

13.04.201613:37 Kampanje spa & velvære

Anne-Marit, ei ihuga engasjert Glomfjord dame som elsker den unike historien området har. Hun har i flere år ønsket å få frem rallarhistorien og da de fikk overta Rallarbrakka som ligger på Nedre Naver i 2014, var det ingen ting som stoppet henne. Anne-Marit er ei sporty dame. Hun fikk sin store naturopplevelse da hun prøvde seilbrett for første gang og ble omringet av hvithval. Hun er ikke redd for å jobbe, og hun har designet og syr Svartisdrakten både til damer og menn.


Line Peggy 
ble dratt inn i prosjektet som en god assisterende altmuligdame. De to utfyller hverandre på en strålende måte. Line Peggy står gjerne på kjøkkenet og tilrettelegger fjellmat som spiller på lag med naturen her nord; taus, kraftfull og unik.LP utdannet fotograf. Elsket Oslo og bylivet der, havnet 10 år i Spania, men savnet etter nord-norge ble for stort og i 2008 var hun tilbake her. Lar seg trollbinde av lyset og årstidene vi har her nord.

Line Peggy er utdannet fotograf. Hun elsket Oslo og bylivet der, så havnet hun i Spania der hun ble i hele 10 år. Men til slutt ble savnet etter Nord-Norge blefor stort og i 2008 var hun tilbake i Glomfjord. Hun lar seg gjerne trollbinde av lyset og årstidene her i nord.

Godt vertskap, god mat, vakker natur, sterke historier

Når du besøker Glomfjord, representerer vertskapet ikke bare hygge, men også god lokalkunnskap, noe som gir trygghet for å utfordre seg selv. Anne Marit og Line Peggy fått veldig mange mennesker opp de 1129 trinnene i Fykantrappa. Mange av dem har i forkant eller underveis trodd at de ikke kunne klare det. Med de to damenes hjelp har det likevel gått helt flott. De sier selv at det er fantastisk å få oppleve å se mennesker mestre noe, særlig noe de selv trodde de ikke ville klare.

I Rallarbrakka får du gode matopplevelsen basert på mye smak og rause porsjoner. Mange sier at det er verdt turen alene.

Å gå opp Fykantrappa er en flott naturopplevelse, men det er også en sterk opplevelse av å gå i rallarenes gamle fotspor. Den historien blir løftet fram og ivaretatt med den respekten den fortjener.  

Kontaktinformasjon

Fykantrappa ved Line-Peggy Pedersen og Anne Marit Olsen

E-post: info@fykan.no 

Telefon: +47 451 28 000 

Hjemmeside: www.fykan.no

@framtia

Her er vårt tilbud til din Northern Time Out

google map