w

Helén og Fred Inge

Helén og kjæresten Fred Inge har siden i mars 2016 drevet Vassdalsvik Sea Lodge med ambisjonen om at gjesten skal føle seg som en del av familien.

13.04.201613:32 Kampanje spa & velvære

De to møttes da de begge jobbet i Qatar i 2013 og det var kjærligheten til naturen, mennesker og mat som ledet de til lille Vassdalsvik. Det er her Fred Inge er født og hvor familien Kristensen har vært fiskere på de omkringliggende havene siden 1800-tallet. På midten av 1980-tallet ble fiskeraktiviteten lagt ned, men idag er noen av husene på vei til å blomstre opp igjen som overnattingssted og restaurant. Det gamle lokalet for not-bøteri er omgjort til restuarant og bar. Her sitter historien og kulturen bokstavelig talt i veggene, det er nesten alltid fyr i peisen og gjestene velger selv musikken. Det er ikke uvanlig at Helén og Fred Inge tar seg en spontan dans her mellom serveringene.

For tiden har Vassdalsvik Sea Lodge 12 senger – 8 senger i The Pier House og 4 senger i The Servants Crib. Den store kaia ligger ikke bare nært fjorden, men snarere på fjorden, og gjestene sovner til lyden av bølgene og duften av tjæret tauverk og tre.

Gjestene kan enten lage sin egen mat eller bestille frokost, lunsj og middag fra Helén. Hun serverer mat med kjærlighet og lidenskap. Solgul fiskesuppe med safran og hvitvin, ovnsbakt torsk toppet med spø nøtter, og Burgundersk kjøttgryte som er kokt i ovnen i 8 timer er noe av det hun serverer. Og så noe godt til slutt – sitronpannacotta med granateple og råsukker eller kanskje sjokoladekake med en smule lakris och bringebærkrem.

Naturen rundt Vassdalsvik er vill, vakker og magisk og den er tilgjengelig både på egenhånd eller ved hjelp av noen av de fantastiske menneskene vi jobber sammen med, blant annet; Rocks & Rivers, Finne UT, Beyond Limits och Meløy Adventure.

Av hele vårt hjerte ønsker vi dere varmt velkommen til Vassdalsvik Sea Lodge!

Helén & Fred Inge 

Kontaktinformasjon

Vassdalsvik Sea Lodge

Helén Lindqvist og Fred Inge Kristensen

info@vassdalsviksealodge.com

Telefon: +47 971 77 608

www.vassdalsviksealodge.com 

Vassdalsvik Sea Lodge
Hélen og Fred Inge
Vassdalsvik Sea Lodge
Restaurant
Vassdalsvik Sea Lodge
Stua

Her er vårt tilbud til din Northern Time Out

google map